چنانچه در ثبت سفارش از طریق سایت مشکل داشتید، لطفا مقاله خود را به همراه انتخاب نوع سفارش و شماره موبایل، به ایمیل ما ارسال کنید تا پیش فاکتور دریافت نمائید.

ضامن سلامتی

خدمات نشر علمی مجلات علوم پزشکی

7 نکته طلایی برای موفقیت در اپلای

7 نکته طلایی برای موفقیت در اپلای

چه در اولین مراحل اپلای باشید و چه در میان آن، دانستن نکاتی کلیدی برای موفقیت در این فرآیند پرچالش می‌تواند تاثیر زیادی در افزایش شانس موفقیت شما داشته باشد. البته در این مسیر طولانی هر چه بیشتر بدانید بهتر است، اما در میان تعداد زیادی از نکاتی که باید در نظر بگیرید و دانستن آن‎ها لازم است، بعضی کلیدی‌تر و مهم‌تر از سایرین هستند. در این مقاله می‌توانید با 7 نکته طلایی که شاید برای موفقیت در اپلای بیش از همه ضروری باشند، آشنا شوید.

1. تمرکز:

اپلای فرآیندی پر هزینه، پر استرس و وقت‎گیر می‎باشد به همین دلیل نیازمند به تمرکز زمانی و ذهنی، حداقل در فاصله سه ماهه منتهی به Deadline ها می‎باشد. شاید لازم باشد که برای چند ماه مرخصی بگیرید و یا کارهای کم اهمیت‎تر را به چند ماه بعد موکول کنید.

2. برنامه‎ریزی:

با برنامه و هدفمند عمل کنید. برنامه‎ای که زمانبندی دقیقی داشته باشد. گاهی یک روز دیرتر انجام دادن کاری می‎تواند شما را یک ترم، یا یک سال عقب بیاندازد و حتی کاملاً از نتیجه گرفتن باز دارد.

3. تماس با استادها:

یکی از کلیدی‎ترین رمزهای موفقیت افرادی که توانسته‎اند در سال‎های گذشته پذیرش بگیرند، ارتباط موثر و هدفمند با استادها بوده است. ارسال ایمیل‎های شخصی‎سازی شده و منحصر به فرد به جای متن‎های مشابه برای همه، راه‎اندازی وب‎سایت شخصی، توصیه شدن شما توسط دوستانتان در آن دانشگاه به استاد و تماس تلفنی می‎تواند تاثیر بسیار زیادی بر موفقیت شما در ایجاد اثر (Impression) بر روی استاد مورد نظر بگذارد.

4. انتخاب آگاهانه مقصد:

فراموش نکنید که شما قرار است به کشور دیگری بروید تا در آنجا زنده بمانید و زندگی کنید. وضعیت مالی دانشگاه، وضعیت فارغ‎التحصیلان قبلی دانشگاه، شرایط آب و هوایی و اقلیمی، جمعیت شهر محل زندگی، ترکیب جمعیتی و بسیاری از نکاتی که به طور مستقیم بر روی کیفیت زندگی شما در چند سال آینده تاثیر خواهند داشت مواردی هستند که باید به دقت مورد بررسی و موشکافی قرار دهید.

5. تشکیل سبد:

از استادها، دانشگاه‎ها و کشورها سبد تشکیل دهید. همه دانشگاه‎های خود را از ۱۰ دانشگاه برتر و یا فقط از کشور آمریکا انتخاب نکنید. همیشه این احتمال وجود دارد که در رابطه با ویزای یک کشور مشکلاتی پیش بیاید یا در آخرین لحظه یک استاد یا یک دانشگاه در رابطه با فاند یا حتی پذیرش پشت شما را خالی کند. پس همیشه نقشه دومی هم داشته باشید.

6. عدم استفاده از واژه‎های هسته‎ای، نفت، گاز، پتروشیمی و انرژی:

درخواست ویزای تمام ایرانیانی که در رزومه آن‎ها از واژه‎های مرتبط با انرژی و صنعت نفت استفاده شده است توسط تمامی سفارت‎های آمریکا رد می‎شود. از این رو توصیه ما این است که این‎گونه واژه‎ها را از رزومه‎هایی که برای دانشگاه‎ها و استادها ارسال می‎کنید به طور کامل حذف نمایید و در هیچ جایی در فرآیند اپلای خود به آن‎ها اشاره نکنید.

7. یافتن روش مناسب برای انجام پرداخت‎های آنلاین:

از همین ابتدا یک روش سریع، مطمئن و ارزانتر برای پرداخت‎های آنلاین مرتبط با فرآیند اپلای خود پیدا کنید. این پرداخت‎ها شامل هزینه ثبت‎نام آزمون‎های iBT و GRE، ریپورت نمرات iBT و GRE، هزینه Application Fee دانشگاه‎ها و پس از دریافت پذیرش، هزینه‎های تعیین وقت سفارت و بلیط می‎باشد.

 

 

 

7 نکته طلایی برای موفقیت در اپلای

دیدگاهتان را بنویسید

Scroll to top