چنانچه در ثبت سفارش از طریق سایت مشکل داشتید، لطفا مقاله خود را به همراه انتخاب نوع سفارش و شماره موبایل، به ایمیل ما ارسال کنید تا پیش فاکتور دریافت نمائید.

ساختار استاندارد رزومه

ساختار استاندارد رزومه

هر رزومه از ساختار و قالبی مشخص برخوردار است. این بدین معنی است که محتویات مندرج در رزومه می‌بایست در قسمت‎های مجزا و به ترتیبی معین نوشته شود. توصیه می‎شود قبل از توضیح هر قسمت، عنوان آن‎را با یک تیتر از سایر محتویات جدا و مشخص نمائید. این امر سبب می‎شود تا چشم خواننده به سهولت و سرعت مطالب دلخواه را بیابد. در زیر به بررسی ساختار رزومه در ۷ بند می‎پردازیم.

  1. اطلاعات شخصی

این قسمت شامل اطلاعات اولیه کارجو بوده و بعنوان اولین بخش رزومه قرار می‎گیرد. اطلاعات این قسمت شامل نام کامل، شماره شناسنامه، شماره کارت ملی، تلفن تماس، آدرس ایمیل یا پست الکترونیک، سال تولد و محدوده سکونت کارجو می‎باشد.

  1. علائق حرفه‎ای

این قسمت از رزومه مبین توضیحی مختصر از علائق و خواستگاه حرفه‎ای کارجو می‎باشد. لطفاً توجه فرمائید که این بخش از رزومه جنبه اختیاری داشته و در صورت تمایل به درج، پس از اطلاعات شخصی قرار می‎گیرد. توجه داشته باشید که علاقه شما امریست جدا از تواناییتان و در این بخش نیازی به اشاره به توانایی و مهارتهایتان نیست.

  1. مدارک و سوابق تحصیلی

ذکر سابقه تحصیلی کارجو از نکات مهم در نگارش رزومه می‎باشد و وجود آن ضروری است. لیستی از تحصیلات علمی و دانشگاهی خود تهیه کنید و آنها را به ترتیب از آخر به اول در این قسمت درج کنید. دلیل اینکار اینست که کارفرمایان تمایل دارند تا ابتدا بروزترین و آخرین سوابق شما را بررسی کنند. برای هر مورد در لیست، نام رشته تحصیلی، نام دانشگاه یا موسسه و در نهایت تاریخ شروع و اتمام دوره تحصیلی را قید نمائید.

  1. سوابق حرفه‎ای

این قسمت یکی از مهم‎ترین و ضروری‎ترین بخش‎های رزومه کارجو بوده و محل توجه ویژه‎ای برای بسیاری از کارفرمایان محسوب می‎شود. جهت تکمیل این بخش از رزومه خود لیستی از سوابق کاری و سمت‎های خود در گذشته تهیه نموده و آن‎ها را مانند سوابق تحصیلی به ترتیب از آخر به اول در این قسمت درج کنید. هر کدام از موارد ذکر شده در لیست این قسمت باید شامل جزئیات زیر باشد.

– سمت و عنوان شغلی

– نام شرکت، موسسه یا محل کار

– مدت زمان فعالیت

– مسئولیت‎های سمت و کارهای مهم انجام شده

  1. تجربیات و دوره های تخصصی

درج این قسمت در رزومه جنبه اختیاری دارد. چنانچه در حال ارسال درخواست برای یک کار تخصصی هستید، می‎توانید اطلاعاتی درباره گذراندن دوره‎های آموزشی مرتبط و یا تجربیات مهم در پروژه‎های مرتبط بصورت لیستی از عبارات خلاصه شده آماده نموده و آن‎ها را بر حسب تاریخ (از امروز به گذشته) مرتب نمائید. برای هر مورد نام دوره، تاریخ و محل برگزاری آن، طول دوره و نوع گواهینامه اعطایی آن را مشخص نمائید.

  1. مهارت‎ها

توصیه می‎شود پس از ذکر تحصیلات و سوابق حرفه‎ای، بخشی از رزومه خود را به توضیح مهارت‎های خود اختصاص دهید. این مهارت‎ها می‎توانند هم شامل مهارت‎های فنی و تکنولوژیکی مانند کار با نرم‎افزار یا سخت افزارهای مختلف باشد و هم شامل مهارت‎های فردی مانند کارگروهی، مسئولیت‎پذیری، خلاقیت، نظم‎ پذیری، میزان آشنایی با زبان‎های خارجی و نظایر آن.

  1. حضور در کنفرانس‎ها

اگر در حال ارسال درخواست کار جهت انجام کارهای علمی و تحقیقاتی هستید، ذکر تجربیات شرکت در کنفرانس‎های علمی و تخصصی از اهمیت ویژه‎ای برخوردار است.

 

 

ساختار استاندارد رزومه

دیدگاهتان را بنویسید

Scroll to top
تخفیف به مناسبت هفته معلم

این تخفیف حال و هوای تدریس داره ....