چگونه شانس چاپ مقاله خود را در مجلات علمی افزایش دهیم؟
- ابتدا مقاله خود را جهت پیش داوری برای یکی از خبرگان این فن ارسال نمایید تا از نظر متدلوژی و نگارش علمی بررسی گردد و نقاط ضعف مقاله شما مشخص گردد. در صورت تمایل موسسه ضامن سلامتی امکان مشاوره و داوری اولیه مقالات علمی با همکاری موسسات تحقیقاتی خارج از کشور را دارا میباشد.
- اگر به زبان انگلیسی تسلط کافی ندارید مقاله خود را به زبان فارسی نگارش کرده و سپس معادل انگلیسی کلمات تخصصی رشته خود را در پرانتز کنار کلمه بنویسید، سپس متن خود را برای ترجمه ارسال نمایید. با انجام اینکار مترجم میتواند با کیفیت ترین ترجمه علمی را در اختیار شما قرار دهد.
- مقاله خود را حتما پس از ترجمه برای یک ویراستار Native ارسال نمایید. مهم نیست که مترجم شما چقدر به زبان انگلیسی مسلط باشد. تجربه نشان داده است ارسال برای یک ویراستار Native میتواند کیفیت گرامری مقاله را بسیار افزایش دهد. معمولا مقالات ایرانیان به دلیل مشکلات گرامری و ساختار زبانی از سوی مجلات رد میشوند.
- در تهیه Cover Letter و Title Page بیشترین دقت و وسواس را به خرج دهید. زیرا اولین مواردی هستند که توسط داوران و سردبیر مورد توجه قرار میگیرند.
- چکیده مقاله را تا حد امکان با دقت تهیه و تنظیم نمایید زیرا اصلیترین بخش مقاله که مورد توجه داوران میباشد چکیده است.
- حتما فرمت ساختاری مقالات مجله را رعایت کنید. در صورت تمایل موسسه ضامن سلامتی قادر به انجام اینکار جهت استاندارد سازی مقالات شما میباشد.
- در انتخاب مجله دقت کنید.
چگونه شانس چاپ مقاله خود را در مجلات علمی افزایش دهیم؟